Aske's dagbog 17. juli 2006 - Dag 57-63

< Forrige   Næste >

Gensyn med Afrika

Rejseplan

Dagbøger

Billedgalleri

Billedshows

Baggrundsinformation

 

Denne side blev sidst opdateret 2007.11.21

Dag 57

I dag skal vi ud at se på den rige del af Dar es Salaam, som er ude på en halvø. Vi prøvede også at finde en strand, men det kunne vi ikke, så vi tog på stranden ud for Oyster Bay Hotel, som er et meget stort og fint hotel. Bagefter spiste vi en is og sagde farvel til Japhet, for han skal ikke med til Zanzibar. Da vi kom hjem, spiste vi tidlig aftensmad, for vi havde ikke fået frokost. Og så gik vi i seng.

Dag 58

I dag skal vi til Zanzibar, som er en ø, der er nogenlunde lige så stor som Lolland-Falster, og den er fyldt med turister. Vi tog færgen, det tog lang tid. Da vi kom til Zanzibar, havde vi booket os ind på et hotel, som hedder Jambo Guest House, og som ligger midt inde i Stonetown, som er den største by på Zanzibar. Derefter ville vi gå ned og bestille bord på en god restaurant, men der var hverken plads i dag eller i morgen, så vi fandt en anden restaurant, spiste og gik i seng.

Dag 59

I dag har vi bestilt en "spice"-tur (krydderi-tur). Vi gik sammen med en masse andre, deriblandt to danskere. Vi så og lugtede til alle mulige slags krydderier, som stadig hang på buskene (deriblandt kanel, peber, kaffe, nelliker, citrongræs og karry).Bagefter spiste vi frokost og tog på stranden med de andre fra turen.

Da vi kom hjem, ringede dem fra restauranten i går og sagde, at der var nogle, der havde afbestilt, så der var plads til os, men da vi kom derover, sagde de, at der kun var plads til to personer, så vi gik ud til havnen, hvor der var en masse "gadekøkkener", som bl.a. lavede hummer, rejer, haj, normal fisk og okse. Derefter fik jeg en (forsinket) fødselsdagsgave, et sværd. Så kom vi hjem og gik i seng.

Dag 60

I dag skal vi fra Stonetown ud til kysten. Vi fandt et sted, som er lidt for dyrt, men vi fik forhandlet 20 dollar per nat ned. Her er ret godt og restauranten er god.

Dag 61

I dag kom en hel masse mennesker, som ville have os ud at snorkle ved koralrevet. Det ville vi gerne, men først i overmorgen. Vi badede en lille smule og spillede canasta. Vi byggede sandborge. Vi bestilte noget mad, da vi skulle spise fik mig og Theis pasta og kødsovs, det var godt. Da vi skulle sove, sov mig og Lea sammen, fordi der kun var tre store senge.

Dag 62

I dag vågnede vi og der var nogle, som var rendt med mine og Theis' sandaler, og det er noget møg, for vi har ikke andre sko med til Zanzibar. Vi gik over til hotellet ved siden af og prøvede udstyr til snorkling (svømmefødder, snorkel og dykkermaske). Da vi havde lejet det til i morgen, spurgte vi, om vi måtte få det i dag, så vi kunne prøve det, når det blev højvande. Det kunne vi godt. Da det blev højvande, prøvede vi det. Udstyret var godt. Så spiste vi og gik i seng.

Dag 63

I dag skal vi ud at snorkle ved koralrevet. Først skulle Lea have nogle svømmefødder. Da hun havde fået det, gik vi ud til båden og sejlede ud til revet. Der så vi en masse fisk og mange koraller. Da vi kom hjem, sagde mor, at det havde været fredeligt. Vi spillede canasta, derefter spiste vi.