Lea's dagbog 17. juni 2006 - Dag 34-36

< Forrige   Næste >

Gensyn med Afrika

Rejseplan

Dagbøger

Billedgalleri

Billedshows

Baggrundsinformation

 

Denne side blev sidst opdateret 2007.11.21

Dag 34

Vi stod op og gik ned for at spise morgenmad. Den bestod af omelet eller røræg + plus to samosa'er til hver. En samosa er en trekantet ting med kød og løg i. Den sprøde skorpe udenom smager rigtig godt.

Efter morgenmad legede Theis, Aske og jeg med PowerPoint. PowerPoint er et program, hvor man kan lave film [animationer]. Vi lavede en, der hedder "Lea der dør". Den er rigtig sjov. Bagefter tog vi på internet-café, det var sjovt, men min trøje gik i stykker. Hjemme på hotellet skulle vi læse, hvad far havde skrevet fra vores dagbøger for at finde fejl. Og dem var der mange af.

Vi spiste aftensmad på hotellet, vi fik det samme som i går. Dog fik jeg tomatsuppe. Der var fodbold i TV'et i spisestuen, det var sjovt. Men det var begyndt at blive koldt, så efter maden skyndte vi os ind på værelset og så resten af kampen. Jeg faldt dog i søvn, inden der var scoret mål. Men mor og far sagde, at England vandt 2-0.

Godnat, dagbog.

Dag 35

Vi stod tidligt op, for det var rejsedag. Vi så en kæmpestor bille, far siger, den hedder en skarabæ. Så spiste vi morgenmad. Japhet var kommet, så kørte vi langt. Vi holdt en pause, hvor vi købte og spiste sodavand, kiks og peanuts, det smagte godt. Vi kørte ad bumpede veje, for at finde en meteorit, den største i Afrika. Jeg synes ikke, den var stor. Der var huller i den, fordi den var smeltet, for den havde kørt med 1.000 1.000 millioner kilometer i timen.

Vi kørte videre for at finde et hotel. Det første var optaget, det næste hotel var der værelser. Vi fik to værelser. Vi gik i byen for at spise aftensmad. Da vi kom til restauranten, var der kun et par, mens vi sad der, kom tre par til, alle sammen hvide, bortset fra et par. Et par havde taget et spil Uno med, som de spillede, mens de ventede på maden. Det tog lang tid, før vores mad kom. Der var fodbold i fjernsynet og mor sagde, at vi ikke måtte gå, før Holland scorede. Da alles mad var kommet, scorede Holland og mor sagde, at nu gik vi, men vi spiste, før vi gik hjem i seng.

Godnat, dagbog.

Dag 36

I dag vågnede vi langsomt. Vi gik hen for at spise morgenmad, Aske ville ikke have noget. Og jeg spiste kun ægget. Far gik på netcafé, vi andre blev hjemme. Og nu har jeg læst hele "Prinsessen på tærten". Hurra, hurra, hurra.

Vi gik til bageren og spiste en burger. Jeg fik en Pepsi til. Så gik vi hjem og vaskede alt det beskidte tøj. Da vi var færdige, kom far hjem med en liter is, som vi spiste af pakken. Det var godt. Jeg skulle male på computeren, men pludselig lukkede computeren, derfor skrev mor og jeg et par dage i min dagbog.

Bagefter malede vi på computeren, pepsi og mange flag. Vi legede også med PowerPoint. Vi skulle spise på et sted, der for tolv år siden var ingenting, men i aften smagte det godt. Men de havde glemt at lave Theis' mad. På vej hjem købte vi masser af slik, så kunne vi lege, det var slikdag. Jeg fik tyggegummi og en slikpind, som jeg spiste, inden jeg gik i seng.