Aske's dagbog 17. juni 2006 - Dag 33-35

< Forrige   Næste >

Gensyn med Afrika

Rejseplan

Dagbøger

Billedgalleri

Billedshows

Baggrundsinformation

 

Denne side blev sidst opdateret 2007.11.21

Dag 33

I dag er det min fødselsdag, hurraaaaa, og jeg måtte vælge en ting, som jeg måtte gøre, jeg valgte at høre iPod hele dagen, for vi skulle køre i lang tid, fra Katavi til Sumbawanga. Der fik jeg lov til at vælge hvad for et hotel vi skulle sove på, jeg valgte et sted som hedder Forest Way Country Club, med kæmpestore værelser, her er så godt, at vi bliver her en dag mere. Hvor mange har holdt deres 11 års fødselsdag i Sumbawanga?

Dag 34

I dag er jeg 11 år og ikke 10, og det er et godt sted, jeg har valgt, selv om det er koldt, vi skal på internet café og på posthuset! Vi fik ikke noget ud at cafeen, men vi fik sendt brevene, vi kom hjem, spiste og gik i seng.

Dag 35

I dag skal vi videre fra Sumbawanga til Mbeya. Vi kørte og vejen var god, så vi kørte ret langt. Inden vi kom til Mbeya, så vi verdens tredjestørste meteorit, som vejede lige så meget som en blåhval. Da vi kom til Mbeya, prøvede vi at komme ind på et sted, men der var ikke plads, så vi fandt et andet sted. Her er lidt klamt, men ellers meget fint. Senere gik vi ned på en restaurant, som serverede god mad.