Aske's dagbog 24. juni 2006 - Dag 36-43

< Forrige   Næste >

Gensyn med Afrika

Rejseplan

Dagbøger

Billedgalleri

Billedshows

Baggrundsinformation

 

Denne side blev sidst opdateret 2007.11.21

Dag 36

I dag ville jeg ikke have morgenmad, så det fik jeg ikke. Far skulle på computer-café og uploade billeder og tekst. Imens gik jeg, Theis, mor og Lea op på et bageri, som solgte alle mulige vestlige varer. Der købte vi nogle bøfsandwiches og brød. Sandwichen spiste vi med det samme, og brødene tog vi med hjem. Senere gik mig og Theis hen til computer-cafeen, hvor far lige var blevet færdig. Vi gik ned til den samme bager, og købte is, som vi skulle spise derhjemme. Vi skulle spise på et hotel, som far en gang spiste meget på, hvor maden smagte godt, fem år senere havde far og mor spist der, men da var det dårligt. Men nu var det heller ikke noget.

Dag 37

I dag har vi besluttet at kravle op på toppen af bjerget lige ved siden af Mbeya. Det tog lang tid og vi nåede ikke en gang til toppen, nogen gang var det så stejlt som 45º. Der var nogen problemer med, at de andre ikke kunne finde mig og Theis, fordi vi havde delt os og var kravlet en anden vej sammen med Japhet. Da vi kom hjem, spiste vi på det samme sted som første aften i Mbeya. Vi gik hjem og i seng.

Dag 38

I dag skulle vi videre fra Mbeya til Matema, der er 100 km og god vej, så det tager ikke så lang tid. På vej derud skulle vi se en kratersø, men det kom vi ikke til, for vi skulle igennem en regnskov, og vi kunne ikke køre hele vejen, så vi ville blive gennemblødte, så det gjorde vi ikke. Da vi kom til Matema, håbede vi, at der var plads på et hotel, og det var der, her er rigtig godt, og der er en dame, som laver god mad.

Dag 39

I dag havde far bestilt, at vi skulle sejle i en udhulet træstamme, over til en lille landsby. Der lavede de mange krukker, vi så også skolen og hospitalet. Bagefter sejlede vi over til en strand, hvor der var mange fisk. Derefter tog vi hjem, turen hjem tog lang tid, men den tog sikker lige så lang tid som derud, men det føltes længere, for på det tidspunkt vidste jeg ikke, hvad der ventede. Derhjemme spiste vi fisk og pomfritter, derefter gik vi i seng.

Dag 40

I dag er der rigtig store bølger og det er godt, vi spiller canasta og bader og en gang i mellem også lidt "tre på stribe". Far, Theis og Lea hentede sodavand, som vi drak. Vi spiste kylling og ris til aftensmad, derefter gik vi i seng. I morgen skal vi videre.

Dag 41

I dag har vi besluttet, at hver torsdag er det børnenes dag[!], så mig, Theis og Lea valgte at blive her en dag mere. Vi valgte også overhovedet ikke at lave noget som helst andet end at bade, spille canasta og kryds-og-bolle. Så det gjorde vi, eller gjorde ikke. Vi fik også lov at vælge, hvad vi skulle have at spise, vi valgte kylling i karry med pomfritter. Det fik vi så. Senere spillede vi lidt mere canasta og gik i seng. Det var en dejlig dag.

Dag 42

I dag skal vi videre fra Matema til Bulongwa, hvor der skulle være en nationalpark med masser af blomster. Vi kørte og så på udsigt, vi kom til et kontor for nationalparken, hvor der var en mand, der sagde, at der slet ikke var nogen nationalpark endnu. Så kørte vi videre til Bulongwa, hvor der var et guesthouse, som nok var det eneste i byen. Senere gik vi ud at spise, hvor vi fik kylling. Der var ét sted i byen, hvor der blev serveret mad, og hvor hun ikke en gang var klar til at servere.

Dag 43

I dag tog vi fra Bulongwa til Njombe, kørte og kørte og så på udsigt. Der var lidt mere af den, som vi så (altså udsigten). Da vi kom til Njombe, kørte vi lidt rundt og fandt et sted, som hed Chani Hotel Ltd., her er godt. Til aftensmad fik vi suppe og jeg fik noget ribben-agtigt noget. Derefter gik vi i seng.