Theis's dagbog 2 June 2006 - Dag 3-5

< Forrige   Næste >

Gensyn med Afrika

Rejseplan

Dagbøger

Billedgalleri

Billedshows

Baggrundsinformation

 

Denne side blev sidst opdateret 2007.11.21

Dag 3 (15/5-06)

I dag mødte vi vores chauffør, som viste os rundt i byen Arusha, det vil sige, at han kørte os til banken og markedet. Markedet er faktisk ret stort, folkene der solgte mest mad og ting til at lave mad af. Som de fleste huse, jeg har set, er det faktisk kun vægge eller stolper med bliktag. Efter at vi havde været på markedet, fandt vi et sted at spise frokost, og derefter tog vi hjem til vores chauffør, Japhet. I hans have er der mange bananpalmer men også sukkerrør og papajaer. Hans hus var meget lille, skur er nok mere dækkene. Han havde også en grisestald. Der løber en lille bæk gennem hans have, et lille stykke væk udspringer der en kilde i en flod. De, der bor i området, henter vand i kilden.

Dag 4 (16/5-06)

I dag tog vi til Ngurdoto-krateret i Arusha National Park, hvor vi så en masse dyr, deriblandt zebraer, giraffer, aber og flamingoer, naturen er meget flot, og der var saltsøer og en masse træer og som resten af Arusha er her meget frodigt, hvilket nok skyldes, at der har været så meget vulkansk aktivitet, og at det regner meget her. Efter vi havde været i nationalparken, tog vi hen på et dansk hjælpeprojekt, hvor man prøvede at hjælpe forældre-/hjem-løse børn med et sted at bo og mad. Der var 30 børn og fire frivillige i to huse, de var i gang med at bygge et nyt, og de have fået en fodbold bane.

Dag 5 (17/5-06)

I dag tog vi til Meserani Snake Park, hvor vi så en del forskellige slanger, blandt andet en sort mamba, som er en aggressiv og bange slanke, som er meget giftig, uden hjælp dør du inden en time, når du er blevet bidt, den kan rejse sig i to meters højde og derfra kan den angribe, den kan bide op til 7 gange og den kan bevæge sig med op til 20 km i timen. Heldigvis er den meget sjælden. De havde også andre dyr, som de hjalp gennem livet eller til at komme ud i naturren igen. Efter det tog vi ud til en kilde, hvis navn betyder kogende, den var faktisk fuldstændig perfekt til at bade i. I dag var også første gang, vi så Kilimanjaros top.